Trainingsweekend in Eeklo

06-04-2010 11:42

 Van www.welovetoskate.nl:

Afgelopen weekend was het team (met uitzondering van Wannes Van Praet, die Trois Pistes reed) aan de slag in Eeklo. Het huis van Sven werd dit weekend een skeelerhotel, om voor het seizoen elkaar beter te leren kennen, en natuurlijk goed te kunnen trainen.

Zaterdag leek het weer roet in het eten te gaan gooien, maar konden we toch een uurtje indoor skeeleren, en een drietal uurtjes fietsen, in echt "Vlaanderenweer" Ondanks het feit dat Rick twee keer lek reed konden we er toch een mooie training van maken, en we konden deze training zelfs afsluiten met een deugddoend zonnetje erbij. 's Avonds gingen we dan met z'n allen, en met enkele mensen van de plaatselijke skeelerclub een hapje eten.

Ook zondag begon met regen. Toen Sven hout ging halen voor het haardvuur sloeg het noodlot toe. Hij verloor zijn evenwicht, struikelde, stootte een hark om en ging met z'n voet op de hark staan. Resultaat: hark door de voet, en direct richting hospitaal. Het trainen was meteen over. De andere jongens konden gelukkig wel nog 2 skeelertraining afwerken. 's Avonds gingen we dan met z'n allen naar de Candlelightskating georganiseerd door de plaatselijke skeelerclub. Een feestje op skates, waar Sven DJ is. Leuk sfeertje daar!

Maandag werden er ook twee skeelertrainingen afgewerkt en probeerde Sven al even te fietsen. Dit ging nog niet super, maar vermoedelijk zal Sven vanaf komend weekend gewoon wel weer gewoon kunnen skeeleren. De voet geneest immers goed.

Het was uiteindelijk een geslaagd weekend, en het belooft een leuk seizoen te worden. Op naar Domburg!